Mark Zuckerberg interzice odnokassniki

Mark Zuckerberg a luat o decizie istorică. Într-o conferință de presă ținută la sediul său oficial, din Valea Siliconată din America, a anunțat că vrea să îi blocheze pe toți odnoklasnicii de pe facebook. Mai exact, cei de pe facebook care vor fi prinși că au un cont și pe odnoklassniki vor fi șterși automat.

”Multă lume este supărată că toți proștii de pe odnoklassniki au venit și pe facebook. Și atât de proști sunt, așa de urâți, că murdăresc peretele comun. Sunt mulți oameni ca lumea care pleacă și nu mai intră deloc pe rețeaua mea socială. Altfel zis, odnoklasnicii îmi pun în pericol facebookul. Eu cred că s-au adunat prea mulți proști pe facebook și spun STOP. Îi șterg pe toți”, a declarat Mark Zuckerberg chiar și pe pagina sa oficială de pe odnoklassniki.

Ca să dea un exemplu tuturor celor care stau și pe ok.ru, Mark Zuckerberg și-a închis chiar el pagina de pe odnoklassniki. Proprietarul facebook spune că a creat un virus online, care îi caută pe cei care au pagini pe odnoklasniki. După ce îi găsește le șterge conturile de facebook. Din primele estimări, 100 de mii de moldoveni vor rămâne fără contul de facebook.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mark-Zuckerberg-interzice-odnokassniki.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mark-Zuckerberg-interzice-odnokassniki-300x300.jpgadminInternațional
Mark Zuckerberg a luat o decizie istorică. Într-o conferință de presă ținută la sediul său oficial, din Valea Siliconată din America, a anunțat că vrea să îi blocheze pe toți odnoklasnicii de pe facebook. Mai exact, cei de pe facebook care vor fi prinși că au un cont și pe...

Comentează