Mark Zuckerberg s-a adresat pe rețeaua sa de socializare moldovenilor ce se laudă că strâng crengile după ninsoarea care ne-a lovit săptămâna trecută. Patronul Facebook îi roagă pe moldoveni să nu mai pună atâtea poze despre cum strâng, cum deszăpezesc și cum fac voluntariat. Potrivit lui Mark, numai în ultimele minute au fost încărcate pe Facebook 69 de miliarde de poze cu oameni care se laudă că fac asta.

”Guys, please, do not put the poze cu voi on my facebook. Is like shit. I will fuck you, stupid people. Mi-ați blocat serverele de atâtea picture în care vă lăudați. Enough! M-ați zaibit cu pozele voastre. You know? Dacă este să ne luăm după poze, Chișinăul este de mult lună și ați început să faceți curat și pe la Bălți. Dar nu este așa. Voi doar vă lăudați. Încă o dată, fuck you, nu mai puneți poze cu voi, lăudăroșilor. Sunteți penibili și mi-ați blocat 69 de servere, suckers”, a declarat Mark Zuckerberg în timpul unei conferințe de presă.

Ca să se facă înțeles, Mark a lansat o aplicație prin care dacă pui o poză cu tine curățând zăpada sau tăind crengi ți se blochează contul pentru o zi. La două poze, două zile. Și tot așa.

Dar ca să nu se plângă moldovenii, bleagherii, politicienii și tot felul de fufe nesuferite că nu au unde se lăuda că strâng crengi și deszăpezesc, Mark Zuckerberg a lansat o altă aplicație. Se numește iDeszăpezesc. Cu iDeszăpezesc nu mai trebuie să te prefaci că cureți ograda, strada. Pur și simplu dai click, iar facebook-ul le trimite un mesaj tuturor prietenilor tăi în care te laudă că ai făcut ceva ce nici gând nu aveai. Mesajul pe care facebook îl va trimite, de exemplu, prietenilor lui Dodon va fi următorul: ”Eu, Facebook, vă jur că l-am văzut pe Igor Dodon deszăpezind și curățind crengile. Zub daiu. Pațan skazal pe facebook, pațan zdelal… pe facebook!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Ninsoare-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Ninsoare-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Mark Zuckerberg s-a adresat pe rețeaua sa de socializare moldovenilor ce se laudă că strâng crengile după ninsoarea care ne-a lovit săptămâna trecută. Patronul Facebook îi roagă pe moldoveni să nu mai pună atâtea poze despre cum strâng, cum deszăpezesc și cum fac voluntariat. Potrivit lui Mark, numai în...

Comentează