Alina Zotea sparge tăcerea și julește genunchii. Cea mai cunoscută politiciană din PL susține că a câștigat pe merit Mercedesul. Aceasta a povestit în direct la Publika WC că a reușit să facă rost de Mercedes la ultimul concurs Miss Țintirim 2017. Potrivit Alinei, mergea în genunchi prin cimitirul din Colonița și a fost oprită de un moș cu o sabie în mână.

”Moșneagul a zis, Alinuța, te aleg pe tine miss Țântirim. Ai cei mai juliți genunchi din Moldova. Ia de la mine cheile acestui Mărsădăs. Să fie de sufletul PL-ului, că a murit săracul în ziua în care a făcut Alians cu Coordonatorul. Așa că să nu mă zaibiți întrebându-mă de unde am Mărsădăsul. Este de la miss Țintirim. Mi l-a dăruit un moș de sufletul PL”, a declarat deputata Alina Zotea cu genunchii juliți.

Martorii la eveniment susțin cele spuse de tânăra deputată. Babele din Colonița povestesc însă că în timp ce cadoul era cadonat, au auzit niște sunete ciudate care veneau din mormântul lui Gheorghe Ghimpu. Potrivit preotului din Colonița, din acel moment Gheorghe Ghimpu a început să se învârte în mormânt. El se învârtea de când PL a intrat în Monstruoasa Coaliție, dar cadoul l-a făcut să se transforme într-o adevărată morișcă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Alina-Zotea-Mercedes-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Alina-Zotea-Mercedes-copy-300x300.jpgadminSocial
Alina Zotea sparge tăcerea și julește genunchii. Cea mai cunoscută politiciană din PL susține că a câștigat pe merit Mercedesul. Aceasta a povestit în direct la Publika WC că a reușit să facă rost de Mercedes la ultimul concurs Miss Țintirim 2017. Potrivit Alinei, mergea în genunchi prin cimitirul...

Comentează