Nici Alina Zotea nu a rezistat mult tentației de a se promova pe panourile care promovează votul UninorMall. Celebra deputată a pozat în cunoscutul costum sportiv de fotbalistă, adică în chiloți și tricou verde. Desigur, a stat în genunchi pentru promovarea votului. Din păcate, Alina nu a vrut să promoveze votul UninorMall ca Madonna care le-a promis tuturor bărbaților beneficii.

”Eu nu sunt ca Madonna care promite și nu face. La mine pe panou scrie clar, cine vre înțelege, cine nu înțelege nu vre. Eu mi-am julit genunchii ca să obțin un Mărsădăs. Iar acum, ca să câștig un bani cinstit, trebuie să plătesc lizingul. Deci, de asta am apărut pe panourile acestea de promovare a uninorMallului. Vreau ca moldovenii să mă ajute și să nu mai facă nazuri împotriva votului UninorMall”, a declarat deputata Alina Zotea.

Un sondaj de opinie comandat de casa de Sondare a lui Petruș Iudovici arată clar că când au văzut-o pe Alina pe panouri, moldovenii au început să susțină varianta UninorMallă. O vor 69 la sută dintre bărbați. În schimb, femeile sunt mai rezervate. Dar pe ele nu le întreabă nimeni în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Alina-Zotea-Panou-uninominal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Alina-Zotea-Panou-uninominal-copy-300x300.jpgadminSocial
Nici Alina Zotea nu a rezistat mult tentației de a se promova pe panourile care promovează votul UninorMall. Celebra deputată a pozat în cunoscutul costum sportiv de fotbalistă, adică în chiloți și tricou verde. Desigur, a stat în genunchi pentru promovarea votului. Din păcate, Alina nu a vrut să...

Comentează