Marina Radvan Gunoaie Parlament copy

Este dezastru în fața Parlamentului. De când au început protestele, zona de aici s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Pentru că toți cei care au fost plătiți de Renato și Dodon să protesteze vin de la țară, aceștia aruncă gunoaiele peste tot. Cele mai multe gunoaie le lasă însă Marina Rădvan, spun organizatorii.

”Marina Rădvan este tot timpul flămândă. Când se pune pe mâncat, mănâncă o jumătate de camion de cârnaț. Din păcate tot ambalajul, culioașele, dar și coropcile le aruncă în jurul Parlamentului. Am încercat să vorbim cu ea, am rugat-o să nu mai arunce gunoaiele ca scăpătata. Dar când a început a urla, Te mănâââânc, am fugit, că prea părea flămândă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Renato Usatîi.

Pe de altă parte, Dodon susține că nu mai are ce să-i facă Marinei Rădvan și o lasă să mânânce orice și oricât. De altfel, aruncatul gunoaielor este o metodă de protest împotriva oligarhilor, afimră Dodon, care spune că protestatarii ruși s-au obișnuit să trăiască ca porcii.

Share on Facebook28Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Marina-Radvan-Gunoaie-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Marina-Radvan-Gunoaie-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este dezastru în fața Parlamentului. De când au început protestele, zona de aici s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Pentru că toți cei care au fost plătiți de Renato și Dodon să protesteze vin de la țară, aceștia aruncă gunoaiele peste tot. Cele mai multe gunoaie le lasă...

Comentează