Asociația Feministelor de pe Facebook au luat o decizie istorică. 8 martie, ziua femeii a fost mutată între 1 și 14 ianuarie. Este perioada în care bărbații intră în zapoi și uită sau nu mai au putere să-și bată nevestele. Sunt atât de multe cazuri de neveste nebătute între 1 și 14 ianuarie, că femeile și-au dat seama că este o perioadă numai bună să sărbătorească și ele.

“Chiar dacă e ziua femeii, suntem bătute și pe 8 martie. De pe 1 ianuarie până pe 14 ianuarie lucrurile stau altfel. Nică bătaie. Din 400 de femei, doar 50 au fost bătute de bărbați. Ar fi fost 0 femei bătute, dar ele au uitat să le toarne în pahare și și-au primit porția de bătaie pe degeaba. Puteau să scape. Al meu, de exemplu, nu m-o bătut de când l-o văzut pe Gandon aista la televizor. Atunci o spart televizorul, s-o răcorit și umblă bat de vreo 3 zile. Este o armonie în sat la noi, ca în serialul Proasta Maria. Nu a mai venit poliția la nicio casă să bage bărbatul la 15 sutce”, a declarat Virgina Facmi din Șorhei.

O comisie de la ONU a venit în Moldova să se asigure că minunea este adevărată și nu este o scorneală de pe moldovesti.info. Din păcate, nu știm rezultatele, pentru că membrii comisiei s-au îmbătat și nu se știe când s-or trezi din beție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2564.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2564-300x210.jpgadminSocial
Asociația Feministelor de pe Facebook au luat o decizie istorică. 8 martie, ziua femeii a fost mutată între 1 și 14 ianuarie. Este perioada în care bărbații intră în zapoi și uită sau nu mai au putere să-și bată nevestele. Sunt atât de multe cazuri de neveste nebătute între...

Comentează