Zinaida Greceanîi, numită în popor și Zina Dubina, Zina Carabina, Zina Malina, Zina Tighina sau Zina Maldavanina, se dezlănțuie din nou împotriva copiilor. De data asta, socialista a intrat în conflict cu copiii vecinilor săi, despre care spune că au intenții criminale și că sunt folosiți de interese obscure pentru a devasta liniștea sa. Aceasta și-a adunat toți vecinii și i-a amenințat cu urmări sângeroase dacă nu-și țin copiii închiși în casă.

”Din păcate, trebuie să vă comunic că intențiile criminale de a pune din nou sub gloanțe viețile tinerilor noștri nu s-au terminat. Organizatorii celei mai mare crime din istoria cartierului planifică pentru zilele următoare să folosească din nou copiii pentru a devasta liniștea mea în timp ce îmi fac somnul de frumusețe. Dacă acest lucru va fi admis, jertfele umane va fi foarte greu de evitat. Poliția va folosi toate mijloacele necesare pentru apărarea liniștii mele, inclusiv armele”, le-a transmis Zina Greceanîi părinților înmărmuriți de spaimă.

Zinaida Greceanîi s-a plâns poliției că niște copii au făcut prea multă gălăgie prin fața casei sale zilele trecute. Mai mult, cineva a desenat un penis pe poarta sa. Iar ca lucrurile să fie și mai grave, pe gard a fost inscripționat: ”cemodan, vogzal, Tomsk”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zina-Greceanai-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zina-Greceanai-copy-150x150.jpgadminPolitic
Zinaida Greceanîi, numită în popor și Zina Dubina, Zina Carabina, Zina Malina, Zina Tighina sau Zina Maldavanina, se dezlănțuie din nou împotriva copiilor. De data asta, socialista a intrat în conflict cu copiii vecinilor săi, despre care spune că au intenții criminale și că sunt folosiți de interese obscure pentru a devasta liniștea...

Comentează