Vara începe prost pentru sutele de mii de italieni care vin în Moldova pentru turismul de plăceri carnale. Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că a depistat un focar de infecție în cea mai de succes Academie din Moldova, ASEM. Este vorba de o epidemie de sifilis.

”Am găsit până acum 124 de fete care au fost depistate cu sifilis. Știți ce este ciudat, niciun băețaș de la ASEM nu are această problemă de sănătate”, a declarat pentru moldovești.info ministrul sănătății Andrei Usatâi.

Studentele de la ASEM susțin că vor protesta împotriva carantinei impuse de Guvern: ”ne-au alungat toți clienții. Cum ne mai plătim acum examenele care urmează în câteva luni? Nu putem nici să mai alimentăm BMW-urile că nu avem bani”, a declarat foarte supărată Viginia Facmi, studentă în anul 2.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/FATA-SEXY-SI-ASEM-sifilis.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/FATA-SEXY-SI-ASEM-sifilis-150x150.jpgadminFinanțe
Vara începe prost pentru sutele de mii de italieni care vin în Moldova pentru turismul de plăceri carnale. Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că a depistat un focar de infecție în cea mai de succes Academie din Moldova, ASEM. Este vorba de o epidemie de sifilis. ”Am găsit până...

Comentează