Partidul Democrat din Moldova a fost astăzi toată ziua în lacrimi. Prima zi de școală este o zi importantă pentru Vlad Plahotniuc, după ce a reușit să-l dea pe deputatul Constantin Țuțu în clasa 1. Deputatul Țuțu este atât de bucuros, că ieri nu a mâncat abedul și a întârziat și la trenirovkă. Pentru că merge în clasa 1 a învățat să citească din Abecedar și o poezie interesantă.

”Cățelușul Plaha creț,
Fură miliardul, e pizdeț.
Nu mai fur eu până mor,
Că miliardu-i la Șor!”, a declarat cu un buchet de gvozdici în mână, Constea Țuțu, cel mai cunoscut caratist din Parlamentul Moldovei.

Vlad Plahotniuc i-a promis lui Constantin Țuțu că-i dă Shorheiul dacă șestiorca sa reușește să absolvească în acest an clasa 1. Deocamdată Constantin Țuțu a luat nota 2 la bastonașe și nota 3 la liniuțe. Promite însă să învețe mult mai bine. Din păcate, astăzi a bătut deja doi copii de clasa 1 și le-a luat caietele cu bastonașe și liniuțe.

Alături de Țuțu la școală a fost trimis și Gaburici să obțină o diplomă, dar și Dodon. Dodon trebuie să învețe în sfârșit limba română și istoria românilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Constantin-Tutu-Gaburici-Dodon-clasa-1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Constantin-Tutu-Gaburici-Dodon-clasa-1-copy-300x300.jpgadminPolitic
Partidul Democrat din Moldova a fost astăzi toată ziua în lacrimi. Prima zi de școală este o zi importantă pentru Vlad Plahotniuc, după ce a reușit să-l dea pe deputatul Constantin Țuțu în clasa 1. Deputatul Țuțu este atât de bucuros, că ieri nu a mâncat abedul și a...

Comentează