Igari Dadon s-a ținut de cuvânt. Acesta a promis că va aduce prosperitate pentru cei 30 de mii de sirieni de la Sadova, așa că le-a adus nu doar prosperitate și un acoperiș deasupra capățânelor. Mai mult, l-a adus și pe KirkorOff să le cânte.

”Nu este prima dată când promit ceva și mă țin de cuvânt. Le-am promis celor 30 de mii de pațani din Siria că le-o aduc pe Gardienko, dar ei l-au vrut pe KirkorOff. Iaca, blea, pațanași. L-am adus pe aista. Dansați, bucurați-vă, dar nu uitați că vin alegerile la toamnă și voi avea nevoie de ajutorul vostru. Dar să nu vă praibiți ca la Năstase în Chișinău”, a declarat Igari Dadon.

Sirienii sunt extrem de încântați. Aceștia au mâncat căpșune culese de KirkorOff și nu s-au drogăit. Săptămâna viitoare, Igari Dadon promite că îl aduce pe Maxim Galkin și pe Ala Pugaceova pentru iubiții lui transnistreni. Dar nu la sirieni, că iar se bat sirienii cu transnistrenii și se duce naibii toată planificarea de cucerire a Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Igor-Dodon-Filip-Kirkorov-sirieni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Igor-Dodon-Filip-Kirkorov-sirieni-copy-300x300.jpgadminSocial
Igari Dadon s-a ținut de cuvânt. Acesta a promis că va aduce prosperitate pentru cei 30 de mii de sirieni de la Sadova, așa că le-a adus nu doar prosperitate și un acoperiș deasupra capățânelor. Mai mult, l-a adus și pe KirkorOff să le cânte. ”Nu este prima dată când...

Comentează