Institutul Național de Statistică a Moldovei a stabilit că astăzi s-a întâmplat o întâmplare extraordinar de frumoasă în țara noastră. S-a născut moldoveanul care va stinge lumina când va pleca ultimul din țară. Specialiștii susțin că au făcut un studiu care se bazează pe un algoritm mai complicat decât al Facebook-ului și au stabilit exact numele moldoveanului născut.

”Este vorba de Olejka Bedniuga, care s-a născut în Shorhei și care urmează să facă ceea ce până și Baba Tanga a prevăzut cu 100 de ani în urmă. Că va fi ultimul moldovean care va pleca din Moldova și va stinge lumina. Ca să-i fac scopul vieții sale cât mai ușor, eu și sclavul meu, Shor, promitem că îl vom ajuta cât putem de mult. De altfel, nu este greu, noi cu asta ne ocupăm, alungăm oamenii din țară”, a declarat Vlad Plahotniuc, patronul Republicii Moldova.

Chiar din primul moment al vieții sale, Shor i-a furat suzeta bebelușului, iar Plahotniuc alocația pentru naștere. În plus, medicii au anunțat că i-au luat mită de la părinți, așa că aceștia nu vor mai avea bani pentru grădiniță. Mitropolitul Vladimir a anunțat că îl va boteza chiar el pe bebeluș, însă cere o mie de euro pentru botez. Chiar și Filat va fi eliberat din închisoare ca să participe la marele eveniment.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Botez-Ilan-Shor-Filat-si-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Botez-Ilan-Shor-Filat-si-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Institutul Național de Statistică a Moldovei a stabilit că astăzi s-a întâmplat o întâmplare extraordinar de frumoasă în țara noastră. S-a născut moldoveanul care va stinge lumina când va pleca ultimul din țară. Specialiștii susțin că au făcut un studiu care se bazează pe un algoritm mai complicat decât...

Comentează