Nata Albot prima zi de scoala copy

Mare eveniment în familia Natei Albot. Cea mai cunoscută festivăloagă din Republica Moldova își conduce astăzi soțul în clasa întâi. Acesta va frecventa cursurile școlii primare din satul canadian Ottrawa, unde s-a stabilit Nata.

”Gata, a scăpat de grădiniță. Cei drept este cam neastâmpărat, cântă tot timpul. Va merge și la meditații, că e tare de cap și mai scăp și eu oleacă de el. Statea toată ziua acasă, pe facebook și nu făcea nimiculița”, spune festivăloaga Nata.

Emoțiile sunt mari, iar Nata se gândește chiar să organizeze un festival nou în cinstea acestui moment.

”Festivalul se numește Pervoklașca. Vreau să le încurajez pe femeile din Republica Moldova să-și caute soți la grădiniță. Să nu mai aștepte să-i ia mari, când îi strică societatea moldovenească. Ajung bețivi, leneși, curvari. Eu am luat exemplu de la Madonna, Demi Moore, Jenifer Lopez și am un bărbat foarte tânăr pe care să mi-l cresc așa cum vreau eu”, a declarat Nata Albot pe pagina sa de odnoklassniki.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nata-Albot-prima-zi-de-scoala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nata-Albot-prima-zi-de-scoala-copy-300x300.jpgadminMonden
Mare eveniment în familia Natei Albot. Cea mai cunoscută festivăloagă din Republica Moldova își conduce astăzi soțul în clasa întâi. Acesta va frecventa cursurile școlii primare din satul canadian Ottrawa, unde s-a stabilit Nata. ”Gata, a scăpat de grădiniță. Cei drept este cam neastâmpărat, cântă tot timpul. Va merge și...

Comentează