Viața în raionul Ciocana din capitala Republicii Moldova a fost în sfârșit plină de fericire și bucurie. Asta după ce sute de mii de tone de droguri confiscate de la începutul anului în vămile din Moldova au ars complet în depozitul poliției aflat la marginea Chișinăului. Fumul a fost dus de vânt în tot raionul Ciocana, iar oamenii care l-au inhalat au avut în sfârșit, după zeci de ani de chin și sărăcie, o zi fericită.

”Am ieșit din casă și mi s-a părut că pute. Am crezut că iar sosedul și-a pornit Zaporojețul. Dar când m-a pălit o bucurie… Am urcat în troleibuz, taxatoarea urla la mine să plătesc. Da eu, nimic, am început să râd. Am ajuns la serviciu, șeful o început să urle că trebuie să îmi reducă salariul și să-mi plătească doar 500 de lei pe lună. Râdeam de mă prăpădeam. Nici cu soția nu am putut vorbi normal la telefon, ea urla că n-are rochie, eu râdeam”, a declarat Leonea Pofig, locuitor al Ciocanei.

Din păcate, fericirea va ține doar o singură zi, dau asigurări vânzătorii de droguri acreditați de Ministerul Afacerilor Interne. Mâine se va instala așa-numita lomkă, iar locuitorii raionului Ciocana din Chișinău vor fi din nou cei mai nefericiți oameni din oraș.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Droguri-arse-om-fericit.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Droguri-arse-om-fericit-300x300.jpgadminSocial
Viața în raionul Ciocana din capitala Republicii Moldova a fost în sfârșit plină de fericire și bucurie. Asta după ce sute de mii de tone de droguri confiscate de la începutul anului în vămile din Moldova au ars complet în depozitul poliției aflat la marginea Chișinăului. Fumul a fost...

Comentează