Droguri Arse copy

Viața în capitala Republicii Moldova a fost în sfârșit plină de fericire și bucurie. Asta după ce sute de mii de tone de droguri confiscate de la începutul anului în vămile din Moldova au fost distruse prin ardere la marginea Chișinăului. Fumul a fost dus de vânt în tot orașul, iar oamenii care l-au inhalat au avut în sfârșit, după zeci de ani de chin și sărăcie, o zi fericită.

”Am ieșit din casă și mi s-a părut că pute. Am crezut că iar sosedul și-a pornit Zaporojețul. Dar când m-a pălit o bucurie… Am urcat în troleibuz, taxatoarea urla la mine să plătesc. Da eu, nimic, am început să râd. Am ajuns la serviciu, șeful o început să urle că trebuie să îmi reducă salariul și să-mi plătească doar 500 de lei pe lună. Râdeam de mă prăpădeam. Nici cu soția nu am putut vorbi normal la telefon, ea urla că n-are rochie, eu râdeam”, a declarat Ion Tupoiu, locuitor al Chișinăului.

Din păcate, fericirea va ține doar o singură zi, dau asigurări vânzătorii de droguri acreditați de Ministerul Afacerilor Interne. Mâine se va instala așa-numita lomkă, iar locuitorii din Chișinău vor fi din nou cei mai nefericiți oameni din Europa.

Zi fericită în Chișinău. Tone de droguri au fost arse azi la marginea capitalei, iar vântul a dus fumul peste orașhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Droguri-Arse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Droguri-Arse-copy-300x300.jpgadminSocialDrogur,Vama
Viața în capitala Republicii Moldova a fost în sfârșit plină de fericire și bucurie. Asta după ce sute de mii de tone de droguri confiscate de la începutul anului în vămile din Moldova au fost distruse prin ardere la marginea Chișinăului. Fumul a fost dus de vânt în tot...

Comentează