Igor Dodon Marian Lupu moaste copy

Doi candidați la funcția de președinte, Igari Dondon și Marian Pulu s-au închinat astăzi la mănăstirea Căpriana la moaștele coordonatorului Executiv și mântuitorul întregii Republici Moldova. Atât Igari Dandon, cât și Marian Pulu au fost extrem de smeriți și i-au pupat picioarele sfântului mucenic Plaha.

”Am venit aici să-mi aduc omagiile și doi metri de bulbuci, pentru că fără sfântul Plaha, izvorâtorul de bani, nu mai reușeam să ajung aici, în fața voastră. Mă închin în fața izbăvitorului de Filat, care pre mulți o să trimită la Centrul Național Alcorupției. Mă bucur că pot să fiu unul din candidații sfântului Plaha la funcția de președinte”, a declarat Marian Pulu, vizibil emoționat și făcându-și selfie dezbrăcat.

”Să fiu gandon dacă nu mă bucur că în sfârșit se face dreptate în Moldova. Sfântul Plaha, ocrotitorului tuturor deputaților bogați și cel mai fericit om din Moldova trebuia demult canonizat, chiar dacă este în viață. Mă bucur să fiu unul din candidații lui la alegeri. O să fac tot ce pot să câștig, nu o să-l dezamăgesc”, a declarat Igari Dandon.

Publika TV a transmis canonizarea sfântului Plaha. Evenimentul emoționant nu a trecut fără incidente. Din greșeală și obișnuință, un anal-ist de la Publika l-a pupat pe sfântul Plaha în dos.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy-300x300.jpgadminPolitic
Doi candidați la funcția de președinte, Igari Dondon și Marian Pulu s-au închinat astăzi la mănăstirea Căpriana la moaștele coordonatorului Executiv și mântuitorul întregii Republici Moldova. Atât Igari Dandon, cât și Marian Pulu au fost extrem de smeriți și i-au pupat picioarele sfântului mucenic Plaha. ”Am venit aici să-mi aduc...

Comentează