Igari Dondon s-a ținut de cuvânt și s-a închinat astăzi la Institutul de Oncologie la moaștele coordictatorului Executiv și mântuitorul întregii Republici Moldova. Prezikul a fost extrem de smerit și i-a pupat fundul sfântului mucenic Plaha.

”Am venit aici să-mi aduc omagiile pentru că fără sfântul Plaha, izvorâtorul de bani, nu mai reușeam să ajung aici, în fața voastră. Mă închin în fața izbăvitorului de Filat, care pre mulți o să trimită la Centrul Național Alcorupției. Mă bucur că pot să fiu datorită sfântului Plaha în funcția de prezik. Pupați-l unde trebuie și o să vă dea ce cereți”, a declarat Igari Dondon, vizibil emoționat și făcându-și selfie în halat.

”Să fiu gandon dacă nu mă bucur că în sfârșit se face dreptate în Moldova. Sfântul Plaha, ocrotitorului tuturor deputaților bogați și cel mai fericit om din Moldova trebuia demult canonizat, chiar dacă este în viață. Eu nu o să-l dezamăgesc”, a mai adăugat Igari Dondon.

Publika TV a transmis canonizarea sfântului Plaha. La evenimentul emoționant au participat mulți anal-iști și jurnaliuști de la Publika care l-au pupat pe sfântul Plaha în dos. La eveniment au participat și doi metri de bulbuci în persoana lui Marian Pulu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igari Dondon s-a ținut de cuvânt și s-a închinat astăzi la Institutul de Oncologie la moaștele coordictatorului Executiv și mântuitorul întregii Republici Moldova. Prezikul a fost extrem de smerit și i-a pupat fundul sfântului mucenic Plaha. ”Am venit aici să-mi aduc omagiile pentru că fără sfântul Plaha, izvorâtorul de bani,...

Comentează