Coreeni plang copy

Numeroasa delegație de deputați moldoveni care se află în aceste zile la Bruxelles se va întoarce nevătămată la Chișinău. Niciunul din parlamentari nu a pățit nimic în urma exploziilor, din păcate. Cu această ocazie, cetățenii moldoveni au declarat zi de doliu.

”Cu adânc regret am aflat vestea teribilă că deputații moldoveni erau în apropierea exploziilor violente. Deși au fost tocmai trei explozii, niciuna nu i-a atins cu nimic pe parlamentari, din păcate. Ne pare rău să vă dăm astfel de vești proaste, dar cum se zice, la cei săraci și mâța este curvă. Nu ne-a mers de data asta, poate data viitoare”, se arată în comunicatul de presă al SIS.

Singura care a avut de suferit este Valentina Buliga. Aceasta a anunțat că urmează să spele niște pelincuțe după ce a văzut exploziile. Pentru că a fost declarată zi de doliu, moldovenii nu vor bea și nu vor cânta. Cu toate acestea, moldovenii cred că nu este totul pierdut. Aceștia le-au propus deja deputaților să meargă într-o vizită de lucru mai exotică, în Siria, în Iraq sau în Palestina.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Coreeni-plang-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Coreeni-plang-copy-300x300.jpgadminInternațional
Numeroasa delegație de deputați moldoveni care se află în aceste zile la Bruxelles se va întoarce nevătămată la Chișinău. Niciunul din parlamentari nu a pățit nimic în urma exploziilor, din păcate. Cu această ocazie, cetățenii moldoveni au declarat zi de doliu. ”Cu adânc regret am aflat vestea teribilă că deputații...

Comentează