Betivi Moldova

Deși este în concediu, președintele Nick’O’Laye Team Off Tea a decretat o zi de doliu în Moldova, la solicitarea tuturor cetățenilor moldoveni. Oamenii au aflat cu mare tristețe că niciunul din oligarhii, deputații moldoveni nu erau la Nisa în momentul atacului terorist. Așa că, din păcate, niciunul nu a pățit nimic. Asta înseamnă că își vor continua activitatea infracțională pe teritoriul Republicii Moldova.

”Nouă ne este milă de francezi. Au murit atâția oameni, săracii, pe când miliardarii moldoveni nu pățesc nimica. De ce se întâmplă asta? Nu înțelegem, teroriștii chiar nu știu adresele vilelor oligarhilor noștri din Nisa? În loc să omoare oameni nevinovați, mai bine ne scapă pe noi de oligarhoți”, a declarat la un miting de protest în fața ambasadei Statului Islamic, Gheorghe Vițin, moldovean din Shorhei.

De ciudă, moldovenii vor bea astăzi 40 de pahare. În replică, mitropolitul Vladimir susține că moldovenii ar trebui să meargă mai des pe la biserici, să pună lumânări și să plătească blesteme pentru sufletele oligarhilor și ale deputaților. Mitropolitul Vladimir susține că numărul blestemelor pe care le citesc preoții în biserici a scăzut la jumătate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Betivi-Moldova.jpeghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Betivi-Moldova-300x278.jpegadminInternațional
Deși este în concediu, președintele Nick'O'Laye Team Off Tea a decretat o zi de doliu în Moldova, la solicitarea tuturor cetățenilor moldoveni. Oamenii au aflat cu mare tristețe că niciunul din oligarhii, deputații moldoveni nu erau la Nisa în momentul atacului terorist. Așa că, din păcate, niciunul nu a...

Comentează