Moldovenii au un motiv de mare scârbă și doliu. Guvernul a luat seamă de aceste sentimente care au tulburat opinia publică și, după accidentul auto în care a fost implicat Dodon, a anunțat zi de doliu în toată țara. De supărare moldovenii au anunțat că vor bea și mai tare.

”Bleaha-muha, ce ghinion pe capul moldovenilor. Dacă eram acolo, stăteam deja la un ceai cu Sfântul Petru, dar aista îi tare jivucii. S-o dat de-a berbeleacul în cuvet și, nihuia. Din păcate, nu a pățit nimic, doar râtul julit. Chiar așa de tare să nu avem noroc? Când am citit știrile la radio și le-am auzit în gazetă, am crezut că e vreo glumă de pe moldovești. M-am bucurat. Pe urmă, când am auzit că este bine, m-am întristat. Cred că o să intru în zapoi”, a declarat moldoveanul Leonea Iaibu.

Igor Dodon susține că bojika l-a salvat de la accident. Acesta a anunțat că pe viitor vrea să-și cumpere un tanc, ca să nu-l mai pălească nicio mașină. O să-și facă și drum pe străzile aglomerate cu tunul. Pentru că a scăpat cu viață din accident, Dodon promite să se ducă mai des pe muntele Athos și să-i dea mai mulți bani directorului general al mitropoliei Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii au un motiv de mare scârbă și doliu. Guvernul a luat seamă de aceste sentimente care au tulburat opinia publică și, după accidentul auto în care a fost implicat Dodon, a anunțat zi de doliu în toată țara. De supărare moldovenii au anunțat că vor bea și mai...

Comentează