Zelensky nu se oprește. După ce a dizolvat Rada, acesta s-a apucat și de capul moldovenilor. Văzând că lui Plaha nu-i sar șiurșelele așa cum a promis Dodon, președintele Ucrainei s-a implicat și a dizolvat Parlamentul Moldovei. Așa că Moldova va avea alegeri anticipate.

”Sincer, nu am putut sta să mă uit dintr-o parte cum vă chinuiți. Mie îmi plac moldovenii, îmi place vinul moldovenesc, fetele di la Moldova. Nu-mi place Poroșenko și prietenul lui Plahotniuc. Pentru că Dodon este un guiț-guiț fricos, am zis să vă fac o favoare. Dar aveți grijă pe cine votați data viitoare, că altfel îi trimit pe ucrainenii mei să voteze în locul vostru”, a declarat Zelensky.

Mai mult decât atât, Zelensky s-a gândit că ar trebui să organizeze cât mai repede și niște alegeri în Chișinău. Președintele Ucrainei nu înțelege cum de rabdă moldovenii atâta bătaie de joc la adresa lor? Ca un singur om să decidă tot ce se întâmplă în Moldova, iar lor să le fie frică și de umbră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Zelensky-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Zelensky-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Zelensky nu se oprește. După ce a dizolvat Rada, acesta s-a apucat și de capul moldovenilor. Văzând că lui Plaha nu-i sar șiurșelele așa cum a promis Dodon, președintele Ucrainei s-a implicat și a dizolvat Parlamentul Moldovei. Așa că Moldova va avea alegeri anticipate. ”Sincer, nu am putut sta să...

Comentează