Judecator in fata unui individ cu spatele

Sunt niște lucruri pe care trebuie să ți le spunem dacă nu știi ce trebuie să nu faci ca să nu ajungi violator. Garantăm, dacă respecți aceste reguli, femeile vor fi în siguranță.

1. Nu pune droguri în băutura unei femei!

2. Dacă vezi o femeie care merge singură, las-o în pace, nu o urmări.

3. Dacă vezi o femeie care are mașina stricată amintește-ți că nu trebuie să o violezi.

4. Dacă te-ai trezit la o petrecere, într-un lift sau într-o casă cu o femeie singură, nu o viola.

5. Dacă nu te poți controla când ești în public, roagă un prieten să stea cu ochii pe tine, ca să anunțe poliția în caz că vrei să violezi pe cineva.

6. Ține minte, când faci sex cu o femeie leșinată pe care ai bătut-o sau ai drogat-o… nu e sex, e viol!

7. Poartă la tine un fluier mereu, ca să-l dai cuiva să cheme ajutor când tu ataci pe cineva din ”greșeală”.

8. Nu uita. Fii cinstit. Dacă vrei să chemi o femeie la o petrecere și te gândești că ai putea să o violezi, spune-i în față. Dacă nu-i spui intențiile tale, ar putea crede că nu o vei viola și atunci s-ar putea considera greșit în siguranță!

9. Nu intra prin efracție în casa, în mașina unei femei, nu sparge geamurile, nu intra pe ușa lăsată din greșeală deschisă ca să o violezi.

10. Pur și simplu, NU VIOLA!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Judecator-in-fata-unui-individ-cu-spatele.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Judecator-in-fata-unui-individ-cu-spatele-300x300.jpgadminSocial
Sunt niște lucruri pe care trebuie să ți le spunem dacă nu știi ce trebuie să nu faci ca să nu ajungi violator. Garantăm, dacă respecți aceste reguli, femeile vor fi în siguranță. 1. Nu pune droguri în băutura unei femei! 2. Dacă vezi o femeie care merge singură, las-o în...

Comentează