Chiril G-Aburici este cel mai fricos din cele 2 surori ale sale de la care își ia bătaie chiar și acum.

Suferă de o boală pe care medicii nu știu cum să o trateze: antipatie cronică. De fiecare dată când îl vezi îți vine să-l pocnești.

Chiril G-Aburici plânge în fiecare seară cam 2 ore înainte de culcare pentru a-și epuiza rezervorul de lacrimi adunat peste zi.

A revenit la pampers la vârsta de 7 ani după mai multe reprize de frică micțională și nu a renunțat nici până acum.

În viața anterioară crede că a fost struț, are mereu o dorință nestăpânită de a-și băga capul în nisip.

Deși nimeni nu a auzit de el în Republica Moldova, în Marea Britanie și SUA este popular. A fost ani la rând dublura lui mister Bean, cu care seamănă ca un frate geamăn.

Ca mulți alți moldoveni a plecat la muncă peste graniță. A fost văzut prin Azerbaidjan, unde vindea telefoane mobile în piața centrală din Baku.

Vecinii săi au chemat de mai multe ori poliția pentru că își lua bătaie de la nevastă și plângea prea tare.

Când se întâmplă să fie victima violenței în familiei își ia copilul și pleacă la tatăl său.

Vorbește încet și cu accent rusesc pronunțat, dar nu pentru că nu știe limba română – pur și simplu nu reușește să-și oprească clănțănitul dinților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mister-Bean-si-Gaburici1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mister-Bean-si-Gaburici1-150x150.jpgadminPolitic
Chiril G-Aburici este cel mai fricos din cele 2 surori ale sale de la care își ia bătaie chiar și acum. Suferă de o boală pe care medicii nu știu cum să o trateze: antipatie cronică. De fiecare dată când îl vezi îți vine să-l pocnești. Chiril G-Aburici plânge în fiecare...

Comentează