Vlad Plahotniuc Seic copy

În ajun de formarea guvernului, Pornhub a blocat contul lui Vlad Plahotniuc: ”ne trimite prea multe filmulețe și ne blochează serverele”

Ce a avut Vlad Plahotniuc la cină aseară? Rață prăjită.

Mutație genetică în Chișinău. O rață mută a început să latre la un buldog. Experții cred că și-a pierdut sentimentul de autoconservare.

Vlad Plahotniuc acuză fabrica de mosorele din Chișinău că i s-au rupt mai multe fire de ață pe care le folosea în politică.

După ce a anunțat că nu-l va propune pe Vlad Plahotniuc premier, președintele Nick’O’Laye Team Off Tea a avut un atac de panică și pentru că îi era frică, a fost dus să doarmă în ambasada României.

Ca să-l destreseze pe Vlad Plahotniuc, Marian Pulu i-a promis o terapie specială – o serie de pupături la partea moale.

Nicolae Timofti explică de unde a avut curaj să-l înfrunte pe Vlad Plahotniuc: ”mi-a împrumutat Maia Sandu o pereche de coaie”.

Dramă pe facebookul moldovenesc, mai mulți trolli s-au sinucis după ce Plahotniuc nu a fost numit premier.

Surpriză, Mihai Ghimpu și Iurie Leancă au anunțat că votează premierul, dar cu o singură condiție: numele acestuia să înceapă cu ”Plaho” și să se termine cu ”tniuc”.

Șocant. În această noapte, Vlad Plahotniuc a anunțat pe facebook că se retrage din viața politică și din Partidul Democrat.

adminSocial
În ajun de formarea guvernului, Pornhub a blocat contul lui Vlad Plahotniuc: ”ne trimite prea multe filmulețe și ne blochează serverele” Ce a avut Vlad Plahotniuc la cină aseară? Rață prăjită. Mutație genetică în Chișinău. O rață mută a început să latre la un buldog. Experții cred că și-a pierdut sentimentul...

Comentează