Nicolae Timofti cu gandul la Angela Gonta si Merkel copy

Nick’O’Laye Team Of Tea susține că i-a dat ordinul din greșeală cancelarului Germaniei: ”voiam să-i dau ordinul Angelei Gonța, dar am greșit… nu știu ce am greșit!”

Potrivit legii, Angela Merkel, pe lângă ordin, va primi o pensie de 500 de lei, va putea merge gratuit cu troleibuzul și va da cu 50 la sută mai puțin la plățile comunale.

Ca să nu ne atace teroriștii, președintele Nick’O’Laye Team Of Tea are o idee genială, după Angela Merkel îl va decora post mortem și pe Osama bin Laden.

Greșeală mortală, acum sigur ne atacă teroriștii. În discursul său, Nick’O’Laye Team Of Tea a anunțat că îl va decora pe Obama bin Laden.

Angela Merkel a plâns de fericire: ”în sfârșit primesc un ordin din Republica Moldova. Toată viața mi-am dorit. Când am primit scrisoarea de la Poșta Moldovei am leșinat!”

Angela Merkel se plânge că a fost înjurată de Nick’O’Laye Team Of Tea la telefon: ”l-am sunat să-l întreb cum pot să-mi iau ordinul și mi-a zis, idi nahui, prankule, nu mă păcălești a doua oară!”

După ce s-a bucurat că a primit ordinul, Angela Merkel l-a refuzat: ”nu primesc un ordin pe care l-au primit și oligarhii hoțomani de la Chișinău.”

Nick’O’Laye Team Of Tea a fost prins la granița cu România încercând să treacă fraudulos granița UE. Încerca să-i păcălească pe vameși că duce cu un ordin în Germania.

Putin a anunțat că va invada Moldova mai repede decât a promis: ”fașâștii primesc ordine, iar eu nimic.”

Președintele Republicii Moldova, Vlad Țurcanu neagă informația privind decorarea Angelei Merkel și a anunțat că el nu a dat niciun ordin nimănui.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nicolae-Timofti-cu-gandul-la-Angela-Gonta-si-Merkel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nicolae-Timofti-cu-gandul-la-Angela-Gonta-si-Merkel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nick'O'Laye Team Of Tea susține că i-a dat ordinul din greșeală cancelarului Germaniei: ”voiam să-i dau ordinul Angelei Gonța, dar am greșit... nu știu ce am greșit!” Potrivit legii, Angela Merkel, pe lângă ordin, va primi o pensie de 500 de lei, va putea merge gratuit cu troleibuzul și va...

Comentează