1. Tanarul s-a baricadat in gradinita si ameninta ca daca cineva se apropie o sa sugrume o ratusca de cauciuc din gradinita.

2. La fata locului a venit si o echipa a detasamentului cu destinatie speciala Fulger. Obisnuiti sa bata pe oricine membrii Fulger au batut pe cativa trecatori din preajma, iar la intrarea in gradinita i-au aplicat cateva lovituri cu picioarele in burta unei educatoare.

3. Afland despre zarva de la gradinita, cunoscutul protestatar de profesie, Oleg Brega, s-a deplasat la fata locului in speranta ca va incasa si el cateva de la politisti.

4. Vazand ca e luat in seama, tanarul a cerut sa i se aduca, un video player, seminte de floarea soarelui, bere si o caseta cu filmul ‘Brigada’. In caz contrar ameninta ca va impusca in cap una cate una toate jucariile din gradinita.

5. La Jurnal TV s-a mancat toata seara la kkt cum ca ar exista vreo legatura intre tanarul sinucigas si reputatul hot Vladimir Plohotniuc. La Publika s-a discutat despre relația dintre tanar si Topi.

6. Tanarul va fi inculpat si pentru furtul miliardului de care, potrivit procurorilor moldoveni, tot el s-ar face de vina.

7. Vazand atata lume adunata in jurul gradinitei, cativa retarzi socialisti au impartit flayere cu alungirea unghiilor si stegulete cu Uniunea Euro Vamala.

8. Tanarul a declarat jurnalistilor ca a vrut sa se sinucida din cauza ca ii e sila de toata politica din Moldova, iar despartirea de iubita a fost doar un pretext.

9. Dupa ce toata lumea s-a imprastiat, lucratorii de la salubritate au strans 6 camioane de coji de floarea soarelui, sticle de bere si alte resturi pe care le lasa animalele in urma lor.

10. Seful interimar al politiei, Gheorghe Cavcaliuc a declarat ca negocierile au durat atat din cauza ca nu se putea ajunge la un numitor comun in privinta mitei pe care ar trebui sa o dea tanarul pentru a fi eliberat ulterior.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Teroristul-de-la-gradinita.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Teroristul-de-la-gradinita.jpgadminSocial
1. Tanarul s-a baricadat in gradinita si ameninta ca daca cineva se apropie o sa sugrume o ratusca de cauciuc din gradinita. 2. La fata locului a venit si o echipa a detasamentului cu destinatie speciala Fulger. Obisnuiti sa bata pe oricine membrii Fulger au batut pe cativa trecatori din preajma,...

Comentează