Irina Vlah Panou electoral mai mare

În urma negocierilor dintre Moscova și Ankara, Turcia a anunțat că va ceda Basarabia Rusiei.

Premierul interimar Brega susține că turcii i-au auzit pe piloții avionului SU 24 vorbind rusește, au crezut că sunt americani și i-au doborât.

Rusia a interzis toate importurile de fructe și legume din Găgăuzia când a aflat că găgăuzii sunt un popor turc.

Neștiind ce să facă în această situație, președintele Nick’O’Laye Teem Off Tea a declarat doliu național în Moldova.

După modelul Turciei și ministrul Apărării din Moldova, Anatol Șalaru, a avertizat Rusia să nu survoleze spațiul aerian moldovenesc: ”avem praștii foarte puternice și multe mere bâhlite!”

De supărare și nervi, Ambasadorul Rusiei a convocat-o pe Irina Vlah la sediul Ambasadei și a anunțat-o că o demite. Noul bașkan al Găgăuziei va fi Renato Usatîi.

Ministrul Educației, Corin Fusu, a anunțat că este solidar cu poporul rus, așa că va închide liceul moldo-turc din Chișinău.

În sfârșit s-au răzbunat turcii pe turiștii ruși care veneau la All Inclusiv în Turcia, fumau, beau, se îmbătau, înjurau chelnerii, stricau totul în camerele de hotel.

NATO a anunțat că a cooptat mai mulți analiști de pe facebookul moldovenesc care spun că au prevăzut încă acum zece ani că avionul rusesc va fi doborât de turci.

Vlad Plahotniuc este solidar cu Rusia și a anunțat că a lansat mai multe atacuri raider asupra firmelor oamenilor de afaceri turci din Chișinău.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Irina-Vlah-Panou-electoral-mai-mare.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Irina-Vlah-Panou-electoral-mai-mare-300x300.jpgadminInternațional
În urma negocierilor dintre Moscova și Ankara, Turcia a anunțat că va ceda Basarabia Rusiei. Premierul interimar Brega susține că turcii i-au auzit pe piloții avionului SU 24 vorbind rusește, au crezut că sunt americani și i-au doborât. Rusia a interzis toate importurile de fructe și legume din Găgăuzia când a aflat...

Comentează