Marian Lupu Gest Obscen copy

Marian Pulu explică de ce este atât de fricos: ”în școală mă băteau toți copiii și mă băgau cu capul în closet”.

Marian Pulu  este atât de fricos, încât este atent să nu-și vadă umbra.

Marian Pulu  este cel mai fricos din cele 2 surori ale sale de la care își ia bătaie chiar și acum.

Marian Pulu  suferă de o boală pe care medicii nu știu cum să o trateze: antipatie cronică. De fiecare dată când îl vezi ți-e frică că o să-i dai un pumn.

Marian Pulu  plânge în fiecare seară cam 2 ore înainte de culcare pentru a-și epuiza rezervorul de lacrimi adunat în timpul zilei.

Marian Pulu  a revenit la pampers la vârsta de 7 ani după mai multe reprize de frică micțională și nu a renunțat nici până acum.

În viața anterioară Marian Pulu crede că a fost struț, are mereu o dorință nestăpânită de a-și băga capul în nisip și a se ascunde de frică.

Când vor să mai râdă de Marian Pulu , colegii democrați îl sună de pe număr ascuns și se prezintă fie procurori de la CNA, fie Ion Sturza.

Marian Pulu a tremurat ieri atât de tare de frica lui Ion Sturza că s-a înregistrat un cutremur de 5,5 pe scara Richter.

De câteva zile Marian Pulu nu mai poate face bulbuci. Îi este frică de Vlad Plahotniuc atât de tare că îi tremură buzele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-Lupu-Gest-Obscen-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Marian-Lupu-Gest-Obscen-copy-300x300.jpgadminSocial
Marian Pulu explică de ce este atât de fricos: ”în școală mă băteau toți copiii și mă băgau cu capul în closet”. Marian Pulu  este atât de fricos, încât este atent să nu-și vadă umbra. Marian Pulu  este cel mai fricos din cele 2 surori ale sale de la care își ia...

Comentează