Zdob si Zdub despartire copy

Cea mai cunoscută formație moldovenească, Zdob și Zdub a decis să pună capăt celor 20 de ani de concerte neîntrerupte și după ce au câștigat milioane de euro se despart. Motivul este foarte simplu, supărați că nu sunt băgați în seamă de public și geloși că doar cântărețul formației fotografiază cele mai frumoase fane, ceilalți membri au decis să părăsească formația.

”Numai seara trecută, la Dendrariu, Roman s-a fotografiat cu vreo 2-3 fane una după alta. I-am zis de multe ori să ne lase și pe noi să fotografiem vreo una. De unde? Lipsă totală de colegialitate. Nu mai suportăm. Ne ajunge 20 de ani să ne fotografiem singuri, în timp ce el fotografiază toate fanele. Îi arătăm noi lui, ne facem formația noastră se va numi Zdob”, a declarat trompetistul formației pe care nimeni nu știe cum îl cheamă.

Imediat după apariția acestei noutăți, Roman, cel mai cunoscut cântăreț din formație a anunțat că s-a săturat de gelozia și de ranchiuna care a existat 20 de ani în formație, așa că își va face propria lui formație, unde ceilalți vor avea fețele ascunse ca Carla’s Dreams. Formația se va numi Zdub.

Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Zdob-si-Zdub-despartire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Zdob-si-Zdub-despartire-copy-300x300.jpgadminMonden
Cea mai cunoscută formație moldovenească, Zdob și Zdub a decis să pună capăt celor 20 de ani de concerte neîntrerupte și după ce au câștigat milioane de euro se despart. Motivul este foarte simplu, supărați că nu sunt băgați în seamă de public și geloși că doar cântărețul formației...

Comentează