Cea de 69-a soție a binecunoscutului miliardar arab musulman de 96 de ani s-a întors la baștină pentru a deschide împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri Arabi un centru de recrutare a tinerelor neveste. Milionarii arabi au rămas impresionați cât de ieftin l-a costat pe miliardarul arab Rakhat Hobâldâk să ia o top modeală din Moldova, așa că au descins la Chișinău cu scopul de a-și găsi neveste tinere, frumoase și ieftine. Președintele Asociației Stukit Hana susține că ei se chinuie demult să găsească astfel de neveste.

”Recrutorii noștri vor sta 24 de ore din 24 și vor căuta fete tinere, frumoase care să fie de acord să se mărite cu milionari arabi. Le așteptăm mai ales pe cele care au picat BAC-ul. Pentru noi nu contează că nu au terminat liceul. Important este să fie virgine. Toți bărbații noștri sunt trecuți de vârsta de 69 de ani. Așa că vor fete curate, nu tăvălite prin Drive. Din fericire am găsit înțelegere la domnul coordonator executiv al Moldovei care a acceptat să ne deschidem un birou la Chișinău”, a declarat Stukit Hana, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Arabi.

Xenia susține că primele fete vor fi pentru haremul soțului ei: ”eu de asta am venit, să caut soții pentru haremul soțului meu arab și bătrân. Să știți că Moldova are multe astfel de candidate și aș fi bucuroasă să fiu colegă de harem cu moldovence.”

La aflarea veștii, sute de mii de tinere s-au așezat la coadă pentru a fi acceptate ca neveste de către bătrânii milionari arabi. Din păcate, majoritatea tinerelor au plecat în lacrimi acasă – niciuna nu era virgină. Asociația Tinerelor fără BAC a organizat un miting de protest împotriva Asociației Oamenilor de Afaceri Arabi. ”Este o discriminare cum nu am mai văzut. Unde o să găsească virgine în clasa a 12-a în Moldova? Vrem să fim acceptate așa cum suntem”, a declarat președinta Asociației, Virgina Facmi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Fete-top-model-Xenia.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Fete-top-model-Xenia-300x300.jpgadminMonden
Cea de 69-a soție a binecunoscutului miliardar arab musulman de 96 de ani s-a întors la baștină pentru a deschide împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri Arabi un centru de recrutare a tinerelor neveste. Milionarii arabi au rămas impresionați cât de ieftin l-a costat pe miliardarul arab Rakhat Hobâldâk...

Comentează