Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei

S-a terminat povestea de iubire dintre Xenia și arabul bătrân. Pensionarul din Kuweit a cerut divorțul după ce a descoperit că toată pensia sa a dispărut din seif. Acestuia i-a căzut proteza dentară după ce Xenia a recunoscut că i-a luat pensia ca să se distreze cu prietenele la mall. Rakhat Abdoulhobâldâk a cerut deja muftiului său să îl divorțeze de soția sa adolescentă.

”Tocmai ce îmi venise turma de cămile de la păscut, din deșert. Am închis cămilele, le-am adăpat. Am alungat șerpii să nu le sugă laptele și am început să le mulg. După ce am muls cămilele am intrat în cort să văd ce mai este de făcut. Tânăra mea soție tocmai ce coborâse de pe o cămilă și își dăduse jos Burka. Am întrebat-o, unde ai fost, fa? Ea mi-a zis că a fost la Mall Dova unde s-a distrat cu fetele. Am rămas șocat. De unde are bani să-i cheltuie la Mall Dova? Când mi-a zis că din pensia mea, mi-a sărit tensiunea”, a declarat Rakhat Abdoulhobâldâk pentru muftiul din Ceadâr Lunga, Vanea Bleadi.

Legea din Kuweit este foarte drastică. Dacă este prinsă că a divorțat de soț, Xenia va fi deportată în Moldova. Aceasta va rămâne fără toate burcile sale, iar cămilele pe care familia Xeniei le-a primit de la soț vor fi sechestrate de Statul Islamic. După divorț Rakhat Abdoulhobâldâk va rămâne cu numai 69 de soții. Cel mai grav este că Xenia nu se poate angaja nici măcar la Drive. Pentru asta trebuie să dea BAC-ul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
S-a terminat povestea de iubire dintre Xenia și arabul bătrân. Pensionarul din Kuweit a cerut divorțul după ce a descoperit că toată pensia sa a dispărut din seif. Acestuia i-a căzut proteza dentară după ce Xenia a recunoscut că i-a luat pensia ca să se distreze cu prietenele la mall....

Comentează