Xenia Deli la brat cu un batran copy

Cea mai bine măritată tânără din Moldova, Xenia Deli, s-a enervat la culme la Campionatul European de fotbal. Deși toată Moldova știe că s-a căsătorit cu un bărbat care are cu vreo 69 de ani mai mult decât ea, nu toată Europa a auzit această veste minunată. Francezii sunt cei mai nesuferiți. În presa din Franța nu a apărut nicio știre despre nunta mileniului, așa că oamenii habar nu au că Xenia este măritată cu un pensionar.

”Vă închipuiți? Nimeni nu mă bârfește. Nimeni nu are nicio părere. Niciun francez nu a scris pe facebook dacă este sau nu de acord cu nunta mea. Pur și simplu, niște oameni răi. Nu am văzut mai mare ignoranță pe lumea asta. Am intrat pe stadion cu soțul meu pe care îl iubesc foarte mult, așa cum am mai declarat. Când colo, un francez mă întreabă de ce am venit cu bunicul pe stadion, că o să-l doară urechile. Cum să-l doară urechile? Că el nu prea aude și nici nu vede, doar e foarte bătrân”, a declarat frumoasa Xenia Deli arătându-le francezilor degetul mijlociu.

Și cum francezii sunt mai catolici ca mitropolitul Vladimir, nu i-au permis Xeniei Deli să intre pe stadion. Potrivit autorităților franceze, soțul Xeniei are aceeași vârstă cu Charle de Gaulle, adică constructorul turnului Eiffel, așa că este periculos pentru el să stea în tribune. Francezii i-au recomandat Xeniei să-l ducă pe soțul pensionar în parc, să-i facă masaj la tălpi, să joace bilot și foarte important: să-l lase să facă amiaza.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-la-brat-cu-un-batran-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-la-brat-cu-un-batran-copy-300x300.jpgadminMonden
Cea mai bine măritată tânără din Moldova, Xenia Deli, s-a enervat la culme la Campionatul European de fotbal. Deși toată Moldova știe că s-a căsătorit cu un bărbat care are cu vreo 69 de ani mai mult decât ea, nu toată Europa a auzit această veste minunată. Francezii sunt cei mai nesuferiți....

Comentează