Xenia Deli arestata copy

Cunoscutul footomodel din Moldova, Xenia Deli, a fost amendată cu 100 de mii de lei de autoritatea pentru protecția minorilor din statul Colorado, SUA. Aceasta a fost arestată și acuzată de autorități că are relații cu minorul Justin Biber, ceea ce contravine legii din Colorado. Și nu este totul, pentru că a încălcat legea în SUA, viza de Work and Travel o să-i fie anulată. Asta înseamnă că footomodelul va fi alungat în Republica Moldova.

”Eu nu am știut că Justin nu are 16 ani. Am observat că se uită cam mult la desene animate. Dar de unde să știu ce obiceiuri ciudate au bărbații americani? Moldovenii își bat nevestele, beau. Am crezut că americanii stau și se uită la desene cu Tom și Jerry. Din păcate, trebuie să mă întorc la țăranii și țărăncile din Moldova. Ah, ce păcat. Și abia îl apucasem pe Dumnezeu de picioare în America. Nu vreau să plec”, a țipat printre lacrimi, footomodelul Xenia Deli pentru redactorii moldovesti.info.

După ce îi va fi anulată viza Work and Travel cu care se află în SUA, Xenia va fi trimisă acasă, în Moldova. Asta înseamnă că footomodelul trebuie să revină la vechea profesie… de videochat. Xenia Deli are 39 de ani, iar Justin 13.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Xenia-Deli-arestata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Xenia-Deli-arestata-copy-300x300.jpgadminMonden
Cunoscutul footomodel din Moldova, Xenia Deli, a fost amendată cu 100 de mii de lei de autoritatea pentru protecția minorilor din statul Colorado, SUA. Aceasta a fost arestată și acuzată de autorități că are relații cu minorul Justin Biber, ceea ce contravine legii din Colorado. Și nu este totul,...

Comentează