Cea mai cunoscută tânără top motel din Moldova a trecut după nuntă cu succes de proba de foc: a făcut cunoștință cu cele 100 de soții ale soțului. Xenia Deli a scris pe facebook că femeile au primit-o cu căldură. Soțiile mai bătrâne au fost chiar încântate că soțul lor și-a luat o fetiță așa de tinerică. Asta pentru că Xenia le va ajuta foarte mult: le va aduce ochelarii, le va face masaj la tălpi, le va găsi protezele dentare. Dar cel mai important, pentru că este ultima venită în harem, Xenia urmează să aibă grijă de grajd și să strângă balega după cele 101 de cămile.

Mi-au plăcut foarte mult soțiile soțului meu. Sunt niște femei de treabă. Și soția principală este de treabă. Mi-a zis că o să-mi placă în haremul lor. Nu au avut moldovence până acum, dar eu le-am explicat că moldovencele sunt la fel de ascultătoare ca ele. Din păcate nu mai am voie să mă fotografiez dezbrăcată, trebuie să îmbrac Burka, o haina mare și frumoasă, care îmi scoate în evidență ochii. De fapt, doar ochii mi se văd. Așa că toți invidioșii să stea liniștiți, eu sunt foarte fericită, am oameni foarte buni în jur și un soț pe care, evident, îl iubesc“, a declarat Xenia Abdoulhobâldâk.

Rakhat Abdoulhobâldâk, soțul Xeniei, susține că vrea să-și ia și alte soții din Moldova. Acesta este pur și simplu încântat că rudele Xeniei au pus pe masă foarte mulți bani: “eu credeam că moldovenii sunt săraci, dar ei au pus pe masă mai mult decât rudele mele. Ai mei au adus cămile, măgari și i-au pus pe masă, moldovenii – euro.” Următoarea soție a lui Rakhat Abdoulhobâldâk ar putea fi Alina Zotea sau chiar Marina Rădvan, numai că arabului miliardar nu-i place că socialista mănâncă prea mult. 

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/img_2452-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/img_2452-1-300x300.jpgadminMonden
 Cea mai cunoscută tânără top motel din Moldova a trecut după nuntă cu succes de proba de foc: a făcut cunoștință cu cele 100 de soții ale soțului. Xenia Deli a scris pe facebook că femeile au primit-o cu căldură. Soțiile mai bătrâne au fost chiar încântate că soțul...

Comentează