În sfârșit orheienii și-au văzut visul cu ochii. Primarul ales, Ilan Shor, s-a ținut de cuvânt și le-a dat wi-fi, așa cum a promis în campania electorală. Partea tristă este că niciun orheian nu se poate bucura de semnalul de internet gratuit. Asta pentru că toți ca unul au Nokia 3310. Telefonul oficial al orașului Orhei.

“Eu le-am promis wi-fi, le-am dat wi-fi. Dacă ei sunt niște țărani proști și nu au telefoane performante, ce să le fac?!”, se întreabă retoric Ilan Shor, primarul de la Orhei.

Pentru că în sfârșit și-au dat seama că au fost păcăliți, orheienii îi cer lui Ilan Shor să le facă, în schimb, mai multe concerte cu Jasmin. “Credeam că wi-fi este ceva de mâncat sau de băut. Nu știam că ține de telefoanele inteligente. Amuian, dacă nu se poate, nu se poate, dar măcar să ne cânte Jasmin mai des”, spune orheianul Vasile Bețivul.

Cel mai probabil, Ilan Shor nu va putea onora cererea alegătorilor săi pentru că Jasmin refuză să mai calce pe la Orhiei – acolo nu se găsesc Malluri ca să facă shoping.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Orhei-Nokia-3310-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Orhei-Nokia-3310-copy.jpgadminPolitic
În sfârșit orheienii și-au văzut visul cu ochii. Primarul ales, Ilan Shor, s-a ținut de cuvânt și le-a dat wi-fi, așa cum a promis în campania electorală. Partea tristă este că niciun orheian nu se poate bucura de semnalul de internet gratuit. Asta pentru că toți ca unul au...

Comentează