O veste bombă. Baba Tanga, celebra dezlegătoare de cununii și cea care a ghicit de trei ori numerele la Loto, s-a reprofilat. A decis să se facă analist politic. Primele dezvăluiri ale Tangei au zguduit din temelii viața politică de la Chișinău. Aceasta susține că a descoperit secretul deciziei CEC de a aproba referendumul.

”După ce am fiert ouă de șarpe în ceaun ciugunâi am descoperit ce stă la baza motivației CEC de a acceptat plebescitul. În apa fiartă am văzut clar. Se pare că membrii CEC sunt posedați de Plahoi celovek. Plahoi le spune ce să facă, le spune ce să vorbească. Numai Plahoi celovek este de vină pentru tragedia de la CEC”, a declarat Baba Tanga la o conferință de presă.

Celor care nu o cred pe cuvânt, Baba Tanga le dă o licoare specială. Aceasta le permite celor care o beau să vadă pentru 5 minute adevărata față a omului. Toți cei care au băut această licoare susțin că fețele membrilor CEC s-a schimbat instant. De pildă, în loc să vadă fața membrilor CEC, îi vedeau fața lui Plahoi celovek.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8683-300x300.jpgadminSocial
O veste bombă. Baba Tanga, celebra dezlegătoare de cununii și cea care a ghicit de trei ori numerele la Loto, s-a reprofilat. A decis să se facă analist politic. Primele dezvăluiri ale Tangei au zguduit din temelii viața politică de la Chișinău. Aceasta susține că a descoperit secretul deciziei CEC...

Comentează