cec-vlad-plahotniuc-baba-copy

Vrăjitoarea Baba Tanga, verișoară cu unchiul nepoatei fratelui vecinei celebrei Babe Vanga, a anunțat cine va fi președintele Republicii Moldova. Iar vrăjitoarea nu a greșit niciodată până acum vreun pronostic. Baba Tanga a prevăzut că Dorin Chirtoacă se va despărți de Anișoara, că Brad nu va mai fi cu Angelina, iar Vlad Filat va ajunge în închisoare și o va părăsi pe Angela Gonța. Așa că sunt șanse ca baba Tanga să o nimerească și de data asta. Așadar, să-i ascultăm prorocirea.

”Cu puterile date mie de Marele Vrăjitor Sauron, eu, cea care dețin cartea de argint, ce leagă și dezleagă orice cununie între politicieni și jurnaliste, cu bune și cu rele, am văzut totul ca într-o sută de dolari. Văd niște camere de supraveghere. Văd niște examene de BAC. Văd o fustă. Văd și o Bancă Mondială. Da, da. Văd foarte bine. Viitorul președinte va fi prima politiciană cu coaie. Știu, sună ciudat, dar este adevărat. Așadar, pregătiți-vă de ceea ce vine, o femeie cu coaie va conduce Moldova”, a declarat Baba Tanga la Radio Baba Moldova 1.

Oamenii de știință de la Academia de Științe SF a Republicii Moldova spun că astfel de lucruri se pot întâmpla la o mie de ani. Și anume ca la putere să vină un președinte cu coaie. Din explicațiile savantului Leonea Pofig, nu contează sexul președintelui, importante sunt coaiele lui. Așa că acesta susține că Baba Tanga ar putea avea dreptate în proporție de 99,99 la sută. Asta dacă nu cumva, un gandon va strica prorocirea Babei Tanga.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/CEC-Vlad-Plahotniuc-baba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/CEC-Vlad-Plahotniuc-baba-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vrăjitoarea Baba Tanga, verișoară cu unchiul nepoatei fratelui vecinei celebrei Babe Vanga, a anunțat cine va fi președintele Republicii Moldova. Iar vrăjitoarea nu a greșit niciodată până acum vreun pronostic. Baba Tanga a prevăzut că Dorin Chirtoacă se va despărți de Anișoara, că Brad nu va mai fi cu...

Comentează