Nicoleta Nuca Vladimir Voronin copy

Evenimentul Șlagărul Anului l-a supărat la culme pe liderul comunist Vladimir Voronin. Acesta a cerut retragerea premiului Șlagărul Anului acordat Nicoletei Nucă. Motivul, cântăreața este româncă și nu moldoveancă.

”Românii de ce nu-i dau premii? Să se ducă în România ei. Aici să câștige doar moldovenii, noi nu avem nevoie de români. Eu i-aș fi dat premiul ista, cum îi zice, Lagărul Anului, Sofiei Rotaru, că e moldovancă. Lui Suruceanu i l-aș da, el a cântat și la nunta lui Șevchuk. Nicoleta Nurcă la ce nuntă a cântat? Românii nu au ce căuta în Moldova”, a spus președintele comunist Vladimir Voronin.

Voronin a anunțat că este supărat că o piesă pornografică a câștigat cel mai important concurs de cântece moldovenești. ”Fetișcana asta cântă chestii urâte. Cum adică nu sunt un trofeu pe patul tau? E frumos să vorbești așa? Iaca care oameni strică tineretul de azi. Nimeni nu mai cântă o Калинка Мая, nimeni nu zice un Очи черные. Ne-am românizat complet. Iaca maladetz fata aceia, Carla Grim parcă o cheamă, mi-o plăcut cântecul acela rusesc: Po…, nu pot să-i zic numele aici”, a declarat Vladimir Voronin în Parlamentul Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nicoleta-Nuca-Vladimir-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nicoleta-Nuca-Vladimir-Voronin-copy-300x300.jpgadminMonden
Evenimentul Șlagărul Anului l-a supărat la culme pe liderul comunist Vladimir Voronin. Acesta a cerut retragerea premiului Șlagărul Anului acordat Nicoletei Nucă. Motivul, cântăreața este româncă și nu moldoveancă. ”Românii de ce nu-i dau premii? Să se ducă în România ei. Aici să câștige doar moldovenii, noi nu avem nevoie...

Comentează