Supărare mare la Chișinău. Doi foști președinți de țară l-au înjurat și scuipat pe Plahotniuc chiar la ieșirea din Parlament. Asta după ce acesta a ales-o pe Natalia Gherman, fiica fostului președinte Mircea Snegur, în funcția de premier. Este vorba de Vladimir Voronin și Petru Lucinschi. Cei doi susțin că fata lui Snegur este mai proastă decât băieții lor și că nu merită locul de premier.

”Ea nici a vorbi bine rusește nu știe. Pe când băiatul meu când ți-a ține o cuvântare în rusește, plânge chiar și bustul lui Pușkin. L-am trimis la Moscova, unde o avut cazinouri, unde o câștigat, dar și o pierdut milioane, acum este la București, îl văd în fiecare zi la televizor, este un băiat foarte căutat de presă, de procurorii DNA. Ar fi fost numai bun de premier”, spune cu spume la gură Petru Lucinschi.

Și Vladimir Voronin susține că băiatul lui, Oleg Voronin este mai bun decât Gherman: ”lasă că știm noi că a cumpărat postul acesta. Eu de când le zic să-l ia pe Olejka că lui îi las partidul. Dar ei nu și nu. Tare îs supărat pe Plaha ista!”

Natalia Gherman susține că îi va împăca pe toți: ”îi iau în guvern pe toți fiii și fiicele de comuniști, de miniștri, de deputați. Avem nevoie de oameni de-ai noștri, cu care să colaborăm.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Voronin-Lucinschi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Voronin-Lucinschi-copy.jpgadminPolitic
Supărare mare la Chișinău. Doi foști președinți de țară l-au înjurat și scuipat pe Plahotniuc chiar la ieșirea din Parlament. Asta după ce acesta a ales-o pe Natalia Gherman, fiica fostului președinte Mircea Snegur, în funcția de premier. Este vorba de Vladimir Voronin și Petru Lucinschi. Cei doi susțin...

Comentează