Igor Dodon și Vladimir Voronin sunt extrem de supărați că nimeni nu s-a gândit să-i cheme și pe ei la înmormântarea regelui Mihai în România. Cei doi prezici susțin că și ei sunt români, vorbesc românește, știu imnul României, așa că este un afront adus Moldovei că doi președinți, actual și trecut, nu au fost chemați.

”Mie îmi place foarte mult coliva românească. Este foarte gustoasă. Aș fi mâncat niște grâu din treucă, pardon, nite colivă din farfurie. I-am scris din nou o scrisoare tovarășului Iohannis, a 69-a din acest an, prin care mă rog din nou să mă cheme la el în audiență. Și noi suntem români, împreună cu tovarășul Voronin”, a declarat prezikul Moldovei, Igor Dodon.

Vladimir Voronin spune că l-a sunat din nou pe Băsescu să mai bea o sută de grame de vin Gura Căinarului, dar aceasta nu i-a răspuns.

”Văzând că nu-mi răspunde fostul meu sabutâlnik, am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe tovarășul Iliescu. Din păcate, nici el nu este chemat la înmormântare și nu poate să mă cheme. Caroce, sunt tare supărat”, a declarat fostul prezik al Moldovei, Varaneasha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Vladimir-Voronin-pasaport-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Vladimir-Voronin-pasaport-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon și Vladimir Voronin sunt extrem de supărați că nimeni nu s-a gândit să-i cheme și pe ei la înmormântarea regelui Mihai în România. Cei doi prezici susțin că și ei sunt români, vorbesc românește, știu imnul României, așa că este un afront adus Moldovei că doi președinți,...

Comentează