Vladimir Voronin Mihai Ghimpu Vlad Plahotniuc grasi pe plaja copy

Vladimir Voronin a sărbătorit extrem de vesel ziua de 7 aprilie. Fostul președinte susține că moldovenii sunt niște proști care au luat bătaie degeaba pe 7 aprilie în 2009. Acesta a declarat că după revoluția din 7 aprilie nu s-a schimbat nimic în viața sa. Merge la Karlovy Vary, are suficiente mașini și, cel mai important, nu este la închisoare.

”Voi, prostălanii de moldoveni, ce folos că ați fost bătuți, săracilor? Ați rămas la fel de prostălani și de săraci. Chiar mai săraci. Ce credeați că o să mi se întâmple? O să intru la închisoare? Da dule și fasule nu vreți? Eu mă simt foarte bine la 90 de ani. O duc minunat și dacă mai merg la Karlovy Vary o să trăiesc vreo 130 de ani. Există suficienți debili care să mă voteze, așa că nu mă plâng”, a declarat Vladimir Voronin pentru jurnaliștii adunați cu sutele în jurul său.

Vladimir Voronin susține că toți cei care au fost bătuți pe 7 aprilie au fost bătuți prea puțin. Fostul milițian sovietic crede că dacă erau bătuți bine de tot, moldovenii nu mai stăteau acum cu corturile în PMAN. Președintele PCRM i-a transmis lui Vlad Plahotniuc că este un dictator mai slab decât el și nu o s-o ducă prea mult.

adminPolitic
Vladimir Voronin a sărbătorit extrem de vesel ziua de 7 aprilie. Fostul președinte susține că moldovenii sunt niște proști care au luat bătaie degeaba pe 7 aprilie în 2009. Acesta a declarat că după revoluția din 7 aprilie nu s-a schimbat nimic în viața sa. Merge la Karlovy Vary,...

Comentează