Vladimir Voronin este internat in stare gravă în spitalul Republican. Acesta a fost luat de Ambulanță chiar de la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul președinte a fost scos pe targă din Palatul Republicii, unde au venit foarte mulți politicieni, inclusiv Vlad Filat și Vlad Plahotniuc. Medicii povestesc că au reușit cu greu să-i desprindă buzele lui Vlad Filat de curul lui Voronin.

”Din păcate starea lui Vladimir Voronin se înrăutățește din oră în oră. Ne așteptăm la ce e mai rău, chiar să dea ortul popii. A pierdut mult sânge prin ghemaroi. Și i-am zis, Vladimir Nicolaevici, aveți o vârstă, nu-i mai lăsați să vă pupe în zasos în cur. Iaca că nu m-a ascultat. I-a ieșit ghemaroiul ista și acum ne luptăm pentru viața dânsului”, a declarat medicul necropsist, Vasile Gheaba.

Deși are 74 de ani, Vladimir Voronin arăta foarte bine și nu dădea semne de boală. Ba mai mult, de când a revenit la putere, a început să fie pupat din ce în ce mai mult în cur. Așa că avea un cur roșu în permanență. Vlad Plahotniuc și Vlad Filat își disputau în ultima vreme cele mai pasionale și mai lungi pupături în cur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Voronin-pe-patul-de-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Voronin-pe-patul-de-spital-copy-150x150.jpgadminPolitic
Vladimir Voronin este internat in stare gravă în spitalul Republican. Acesta a fost luat de Ambulanță chiar de la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul președinte a fost scos pe targă din Palatul Republicii, unde au venit foarte mulți politicieni, inclusiv Vlad Filat și Vlad Plahotniuc....

Comentează