Vladimir Voronin este internat in stare gravă în spitalul Republican. Acesta a fost luat de Ambulanță chiar de la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul președinte a fost scos pe targă din Palatul Republicii. Medicii povestesc că au reușit cu greu să-i desprindă buzele unor politicieni de pe curul lui Voronin.

”Din păcate starea lui Vladimir Voronin se înrăutățește din oră în oră. Ne așteptăm la ce e mai rău, chiar să dea ortul popii. A pierdut mult sânge prin ghemaroi. Și i-am zis, Vladimir Nicolaevici, aveți o vârstă, nu-i mai lăsați să vă pupe în zasos în cur. Iaca că nu m-a ascultat. I-a ieșit ghemaroiul ista și acum ne luptăm pentru viața dânsului”, a declarat medicul necropsist, Leonea Iaibu.

Deși are 69 de ani, Vladimir Voronin arăta foarte bine și nu dădea semne de boală. Ba mai mult, de când a revenit la putere și s-a reîncarnat în Vlad Plahotniuc a început să fie pupat din ce în ce mai mult în cur. Așa că avea un cur roșu în permanență.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Voronin-pe-patul-de-spital-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Voronin-pe-patul-de-spital-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Vladimir Voronin este internat in stare gravă în spitalul Republican. Acesta a fost luat de Ambulanță chiar de la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul președinte a fost scos pe targă din Palatul Republicii. Medicii povestesc că au reușit cu greu să-i desprindă buzele unor politicieni...

Comentează