Nicoleta Nuca Vladimir Voronin copy

Vladimir Voronin susține că tot timpul a fost un mare unionist. Fostul președinte din Republica Moldova vrea să demonstreze asta, așa că a acceptat să candideze la funcția de președinte a României la următoarele alegeri.

”Voi participa pentru că m-a invitat domnul președinte Băsescu. Eu am deja cetățenie românească de vreo 20 de ani. Așa că legea îmi permite. În plus am o experiență bogată de condus o țară, așa că aș putea fi un președinte mai bun decât Klaus Iohannis. Idealul meu ar fi să reușesc să unesc Republica Moldova cu România”, a declarat pentru moldovesti.info Vladimir Voronin.

Planurile lui Voronin au fost date peste cap de refuzul lui Vlad Plahotniuc. Acesta nu i-a permis să plece din țară și l-a închis pentru câteva zile în beciurile din Cricova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Nicoleta-Nuca-Vladimir-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Nicoleta-Nuca-Vladimir-Voronin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vladimir Voronin susține că tot timpul a fost un mare unionist. Fostul președinte din Republica Moldova vrea să demonstreze asta, așa că a acceptat să candideze la funcția de președinte a României la următoarele alegeri. ”Voi participa pentru că m-a invitat domnul președinte Băsescu. Eu am deja cetățenie românească de...

Comentează