Vladimir Voronin citeste Playboy copy

Fostul președinte al Republicii Moldova a fost surprins într-o ipostază jenantă în timpul ședințelor din Parlament. Acesta a fost fotografiat citind cu nesaț din revista Playboy. Mai mult, jurnaliștii l-au observat când îi arăta niște poze mai deocheate tânărului deputat Constantin Țuțu.

”Îmi cer scuze de la opinia publică. Nu am știut că ceea ce citesc este Playboy. Eu credeam că este VIP Magazin. Am văzut fete dezbrăcate și nu am simțit diferența. Am văzut și o tânără. Semăna cu o colegă din Partidul Liberal, care se fotografiase pe un teren de fotbal și mă uitam să văd ce fel de chiloți are. Pe urmă am dat de un articol despre o altă tânără ce părea să semene cu altă colegă din Partidul Social care își oferea serviciile sexuale pentru mâncare”, a declarat rușinat Vladimir Voronin pentru redactorii moldovesti.info.

Constantin Țuțu se plânge însă că Vladimir Voronin i-a arătat nu doar poze, ci și mai multe imagini video indecente. În unul din aceste clipuri, Țuțu spune că l-a văzut Vlad Filat în timp ce se scărpina la c..ie și vorbea la telefon cu președintele Traian Băsescu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vladimir-Voronin-citeste-Playboy-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vladimir-Voronin-citeste-Playboy-copy-300x300.jpgadminPolitic
Fostul președinte al Republicii Moldova a fost surprins într-o ipostază jenantă în timpul ședințelor din Parlament. Acesta a fost fotografiat citind cu nesaț din revista Playboy. Mai mult, jurnaliștii l-au observat când îi arăta niște poze mai deocheate tânărului deputat Constantin Țuțu. ”Îmi cer scuze de la opinia publică. Nu am știut...

Comentează