ilie-vlog-corina-fusu-copy

Corina Fusu revoluționează educația din Moldova. Mai exact, provoacă o revoluție în rândul elevilor. Ministra a decis astăzi printr-un decret secret să-l interzică pe vloggerul Ilie de pe youtube-ul moldovenesc. Corina Fusu a făcut și o cerere la youtube prin care a solicitat de urgență sistarea vlogului celebru. Astfel că de pe 31 noiembrie, vlogul își va înceta oficial existența.

”Urmăresc acest vlog încă de la lansare. M-am abonat și stau să văd ce mai face Ilie. Vreau să vă spun că mă îngrijorează impactul lui asupra tinerilor. Da, pentru noi, bătrânele, este mai ușor de suportat toate challenge-urile, dar copiii nu înțeleg prea bine. Așa că m-am sacrificat și am decis să-l anulez pe vloggerul ista cu totul. Îi tâmpește pe elevi. Din cauza lui Ilie elevii nu se concentrează la BAC, nu dau BAC-ul și avem o promovabilitate foarte proastă. Eu nu vreau să răspund cu funcția în fața legii pentru că elevii stau la Ilie pe vlog și nu învață”, a declarat Corina Fusu, ministra educației din Republica Moldova.

Ilie a fost invitat la Centrul Național Alcorupției ca să explice din ce cauză elevii nu-și fac temele și se uită la el. În plus, procuororii fani ai lui Ilie au vrut să-și facă selfie-uri și altfel nu ar fi reușit. Copiii care vor să-și revadă idolul trebuie să trimită un mail la alinazoteagenunchijulit@liudapl.ro și să-și exprime nemulțumirea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-vlog-Corina-Fusu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-vlog-Corina-Fusu-copy-300x300.jpgadminMonden
Corina Fusu revoluționează educația din Moldova. Mai exact, provoacă o revoluție în rândul elevilor. Ministra a decis astăzi printr-un decret secret să-l interzică pe vloggerul Ilie de pe youtube-ul moldovenesc. Corina Fusu a făcut și o cerere la youtube prin care a solicitat de urgență sistarea vlogului celebru. Astfel...

Comentează