ilie-vlogger-cactus-copy

Nunțile din Moldova sunt de evitat. Sau dacă mergi, să nu te pună sfântul păcat să mănânci ceva acolo. La o nuntă din Moldova până și șervețele de la masă sunt mai curate și mai sigure de mâncat decât mâncarea. Seara trecută, din păcate, a pățit-o chiar cunoscutul vlogger Ilie, care a cerut, ca de obicei, să lingă un cactus.

”Cactusul este mâncarea mea preferată. Îl ling, îl mușc, îl pap. Știu 101 de feluri de mâncare preparată din cactus. Zilele trecute am văzut pe youtube un indian care a făcut chiar și tort de cactus. Aiștea de la nuntă ne-o adus un cactus. L-am lins, parcă narmaliok. Dar când l-am mâncat, mi s-o făcut rău și am fost dus imediat cu salvarea la spital”, a declarat celebrul vlogger Ilie.

Din fericire, Ilie nu a pățit nimic. Acesta va sta câteva zile în spital și promite că pe viitor va mânca doar cactuși proaspeți și niciodată de la nuntă.

Nu este singura persoană care a avut probleme cu mâncarea de la nunți. Săptămâna trecută, mai mulți deputați s-au intoxicat după ce au mâncat ca de obicei că..at. Din păcate, aceștia nu au murit.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-Vlogger-cactus-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-Vlogger-cactus-copy-300x300.jpgadminMonden
Nunțile din Moldova sunt de evitat. Sau dacă mergi, să nu te pună sfântul păcat să mănânci ceva acolo. La o nuntă din Moldova până și șervețele de la masă sunt mai curate și mai sigure de mâncat decât mâncarea. Seara trecută, din păcate, a pățit-o chiar cunoscutul vlogger...

Comentează