Cel mai cunoscut vlogger din lume, vloggerul Ilie a fost arestat aseară de porcurorii CNA, care l-au dus la închisoare și l-au pus în aceeași celulă cu Filat. Motivul este unul cât se poate de evident. Porcurorii susțin că însuși dictatorului Vlad Plahotniuc le-a ordonat să-l aresteze pe Ilie.

”Se pare că domnul vlogger nu știe legile din Moldova. Este o ilegalitate foarte ilegală să iei bani de la moldoveni. În Moldova doar Plahotniuc are voie să ia bani de la moldoveni. Pentru încălcarea articolului 69 din corul Penal, Ilie va sta la închisoare mult și bine. Ne pare rău pentru fanii lui, dar altfel cum să-l înveți minte, iar noi l-am avertizat să nu facă asta și el nu a ascultat”, a declarat porcuroarea CNA, Adriana BețiShor.

Nici mitropăritul Valodea nu strânge bani de la moldoveni fără să știe dictatorul Vlad Plahotniuc. Acesta îi donează o sumă uriașă de bani ca să nu fie arestat de porcurori. Primarul de la Shorhei, Shor, susține chiar că Ilie este de vină pentru furtul miliardului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-CNA-copy-300x300.jpgadminMonden
Cel mai cunoscut vlogger din lume, vloggerul Ilie a fost arestat aseară de porcurorii CNA, care l-au dus la închisoare și l-au pus în aceeași celulă cu Filat. Motivul este unul cât se poate de evident. Porcurorii susțin că însuși dictatorului Vlad Plahotniuc le-a ordonat să-l aresteze pe Ilie. ”Se...

Comentează