Plaja bani

Record pentru cea mai cunoscută plajă din Moldova. Plaja de la Vadul lui Vodă a fost declarată de celebra revistă de turism ”Proxenetourism” cea mai scumpă din lume. Asta după ce experții au calculat că un singur weekend de aici îi costă pe moldoveni foarte mult. Din primele estimări, un turist din Moldova cheltuie două salarii și jumătate.

”Am rămas șocați să vedem că un turist din Moldova dau tocmai două salarii și jumătate pentru numai două zile. Spre deosebire de această plajă, în Monaco prețurile sunt mai mici, unde pentru două zile turiștii francezi plătesc numai o jumătate de salariu. Pe plaja din Seychelles turiștii din marea Britanie dau un sfert de salariu”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info expertul în plaje și turism Dick Faking.

Pe locul doi, după Vadul lui Vodă, se află plaja din Zatoca, unde turistii cheltuie un salariu și jumătate. Experții de la ”Proxenetourims” au anunțat că este pentru prima data în lume când văd plaje atât de scumpe și vor să le viziteze ca să își dea seama pentru ce lux plătesc atât de mult turiștii moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plaja-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plaja-bani-300x300.jpgadminFinanțe
Record pentru cea mai cunoscută plajă din Moldova. Plaja de la Vadul lui Vodă a fost declarată de celebra revistă de turism ”Proxenetourism” cea mai scumpă din lume. Asta după ce experții au calculat că un singur weekend de aici îi costă pe moldoveni foarte mult. Din primele estimări,...

Comentează