La 73 de ani, fostul mare președinte al Republicii Moldova se gândește serios la viața de după. Vladimir Voronin și-a negociat dur votul pentru noul Guvern al Republicii Moldova. Pentru instalarea lui Gaburici în funcție fostul președinte moldovean a cerut un mausoleu în centrul Chișinăului. Negocierea a avut loc cu ușile închise, însă, potrivit unor surse, Voronin a bătut deja palma cu Vlad Filat și Vlad Plahotniuc. Construcția va începe din luna martie.

”Ca orice moldovean care se respectă am început să mă gătesc de moarte. Eu nu mai am vârsta la care să sper că aș putea să o duc prea mult. Băutura, dezmățurile cu femei, fumatul după interogatoriile din beciurile miliției mi-au șubrezit sănătatea. Aștept din clipă în clipă să poftească gaspaja cu coasa. Trebuie să am cât mai repede un mausoleu. Eu nu cer să fie ca la Moscova, dar să semene. Cum necum am fost președintele țării”, a explicat binevoitor redactorilor moldovesti.info Vladimir Voronin după întâlnirea cu Vlad Plahotniuc.

Managerul Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir, tizul domnului Voronin, și-a dat deja binecuvântarea pentru noul mormânt. Fostul dictator a lăsat să se înțeleagă, totuși, că de îmbălsămare se vor ocupă oamenii de știință care îl au în grijă pe Lenin. Construcția mausoleului va costa bugetul de stat 5 milioane de euro, iar Chișinăul va fi singura capitală din Europa, în afară de Moscova, care se va putea lăuda cu un mausoleu. Atenție, pișarea pe pereții mausoleului va fi strict interzisă!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mausoleul-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mausoleul-Voronin-copy-150x150.jpgadminPolitic
La 73 de ani, fostul mare președinte al Republicii Moldova se gândește serios la viața de după. Vladimir Voronin și-a negociat dur votul pentru noul Guvern al Republicii Moldova. Pentru instalarea lui Gaburici în funcție fostul președinte moldovean a cerut un mausoleu în centrul Chișinăului. Negocierea a avut loc...

Comentează