Vitalie Sprinceana Voronin Mausoleu copy

După ce Renato a anunțat că a ales un jurnalist pentru postul de președinte și Partidul Comuniștilor din Moldova a declarat că a găsit candidatul ideal. După multe dezbateri și neînțelegeri, după mulți candidați aleși pe sprânceană, Comitetul Central al PCRM a decis să-l înainteze la funcția de președinte pe comunistul Vitalie Sprînceană.

”Vitalie este un tip deosebit. Îți poate da citate din Marx, îți recită pe din afară versurile Internaționalei Comuniste, merge la moaștele lui Lenin în fiecare an. Vitalie Sprînceană este un comunist adevărat. Nu ca mine. Eu am îmbătrânit și nu mă mai pot juca de-a comunistul. Am limuzină, afaceri, îi pup mâna popii. Pe când el este un comunist convins”, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin.

Vitalie Sprînceană susține însă că pentru a candidat trebuie să vorbească mai întâi cu Fidel Castro. Apoi să vadă dacă nu cumva au nevoie de un comunist ca el în China, în Cambodgia sau în Coreea de Nord. Vitalie Sprînceană are șanse să câștige electoratul din Moldova. Sociologul este atât de comunist, că Kim Jong-un i-a luat într-o zi un autograf. Vitalie Sprînceană este atât de comunist, că Lenin tresare când acesta intră în Mausoleu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vitalie-Sprinceana-Voronin-Mausoleu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vitalie-Sprinceana-Voronin-Mausoleu-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce Renato a anunțat că a ales un jurnalist pentru postul de președinte și Partidul Comuniștilor din Moldova a declarat că a găsit candidatul ideal. După multe dezbateri și neînțelegeri, după mulți candidați aleși pe sprânceană, Comitetul Central al PCRM a decis să-l înainteze la funcția de președinte pe...

Comentează